Nieuw Nieuw

13 maart 2020

Beste gemeenteleden,

In verband met besmettingsgevaar door het Corona-virus heeft de kerkenraad besloten voorlopig geen kerkdiensten te houden.
We wachten af hoe de epidemie zich in ons land ontwikkelt en luisteren goed naar de deskundigen. We zullen voortdurend overwegen of de diensten hervat kunnen worden. Als het zover is,  laten we het u per brief en op onze website tijdig weten.

Het gemeente-overleg dat gepland was na de dienst van 29 maart vervalt. Daarvoor wordt later een nieuwe datum vastgesteld.
Dit geldt ook voor de filmvoorstelling die gepland stond voor 1 april.

Via de kerkomroep kunt u m.i.v. 15 maart elke week om 10.30 uur een meditatie beluisteren die onze predikant dan vanuit de kerk verzorgt.
http://www.kerkomroep.nl  -  daar invullen: ’s-Heer Hendrikskinderen
Op  zondag 22 maart  -om 10.30 uur-  verzorgt de Werkgroep Eigen Diensten deze meditatie.

Wij zien geen reden voor paniek.
Het is allemaal uit nuchtere voorzorg.
We vragen om uw begrip.

De kerkenraad

Kerk zijn we samen.

Van zaterdag 18 januari tot zaterdag 1 februari halen vrijwilligers geld op voor onze kerk.
Dat is hard nodig.
Want we willen behouden waar we om geven, en als het even kan, laten groeien.
In 2018 ontving onze kerk € 30.000,-- in 2019  € 31.000,-- en voor 2020 vragen we € 32.000,-- met Actie Kerkbalans.
Mede dankzij deze opbrengsten konden we dit jaar moeilijk aan onze verplichtingen voldoen.
Daarom doen wij een dringend beroep op U om onze kerk te steunen.
Ziet u ook hoe belangrijk de kerk is voor mensen van binnen en buiten de gemeente?
Geef dan via Aktie Kerkbalans.
Zo behouden we samen wat waardevol is.

Help mee en geef aan uw eigen kerk wat u kunt missen.

Omzien naar elkaar vind ik belangrijk
.......daarom geef ik voor mijn kerk.

! ! ! ! !
Belangrijke
mededeling
over de

klik hierna op   meer

De filmvoorstelling van 1 april gaat NIET door !