Mededeling i.v.m. Corona Mededeling i.v.m. Corona
13 maart 2020

Beste gemeenteleden,

In verband met besmettingsgevaar door het Corona-virus heeft de kerkenraad besloten voorlopig geen kerkdiensten te houden.
We wachten af hoe de epidemie zich in ons land ontwikkelt en luisteren goed naar de deskundigen. We zullen voortdurend overwegen of de diensten hervat kunnen worden. Als het zover is,  laten we het u per brief en op onze website tijdig weten.

Het gemeente-overleg dat gepland was na de dienst van 29 maart vervalt. Daarvoor wordt later een nieuwe datum vastgesteld.

Via de kerkomroep kunt u m.i.v. 15 maart elke week om 10.30 uur een meditatie beluisteren die onze predikant dan vanuit de kerk verzorgt.

http://www.kerkomroep.nl  -  daar invullen: ’s-Heer Hendrikskinderen
Op zondag 22 maart verzorgt  - om 10.30 uur - de Werkgroep Eigen Diensten deze meditatie.

Wij zien geen reden voor paniek. Het is allemaal uit nuchtere voorzorg.
We vragen om uw begrip.

De kerkenraad

! ! ! ! !
Belangrijke
mededeling
over de

klik hierna op   meer

De filmvoorstelling van 1 april gaat NIET door !